Отидете към основна версия

983 3

Гръцкият Арис праща скаут за футболист на Левски в Бистрица

  • филип кръстев-
  • футбол-
  • левски-
  • арис-
  • скаут

Такива информации се появиха през миналата седмица, а сега се посочва, че солунският клуб ще се активизира след края на сезона

Гръцкият Арис иска да привлече халфа на сините Филип Кръстев през лятото, пише "Тема Спорт". Такива информации се появиха през миналата седмица, а сега се посочва, че солунският клуб ще се активизира след края на сезона.

Сайтът "hellas.postsen.com" потвърждава информацията, че човек на Арис е пътувал до София, за да гледа мач на сините. И ще го направи пак срещу ФК ЦСКА 1948 в Бистрица в неделя. В южната ни съседка отбелязват, че 21-годишният футболист може да играе на всички позиции в полузащитата и прави отличен сезон с Левски.

Той има на сметката си 7 гола и 5 асистенции в 34 срещи. Като се позовава на гръцката "Gazzeta", сайтът пише, че от "Герена" са се опитали да подновят договора за наем на Кръстев, но той е отказал, тъй като смята, че клубът е сбъркал, позволявайки треньорът Станимир Стоилов да си тръгне. Футболистът е на мнение, че Мъри е с основен принос за неговото развитие.

56-годишният специалист е спряган за нов наставник на Арис и се очаква скоро да има развитие по темата. Информацията от Гърция гласи още, че договорът на халфа с белгийския Ломел изтича пез лятото на 2025 година. Арис иска да се възползва от отказа му да остане в Левски и да го вземе под наем с опция за закупуване на правата му.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини