Отидете към основна версия

1 278 0

Майкъла: Трима от най-богатите хора у нас помагат на ЦСКА

  • майкъла-
  • цска-
  • георги илиев-
  • богати-
  • цска завинаги-
  • цветан василев-
  • кирил домусчиев

Илиев бе обвинен в присвояването на средства от клуба

Снимка: БГНЕС

„В ЦСКА се правят само козметични промени. Няма средства – и сегашните, и предишните собственици. Сдружението „ЦСКА Завинаги” е подпомагано от Цеко Минев, Цветан Василев и Кирил Домусчиев”, заяви бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла, намеквайки, че и Гриша Ганчев също е помагал финансово на сдружението. Легендата на „червените" бе обвинена от феновете в присвояването на средства от клуба.

„Основното обвинение срещу мен бе, че съм присвоил пари от дренажна система на тенискортовете. Тази кампания се води срещу мен, защото моята фирма има да получава много пари. Всеки от нас наема подизпълнители за тези неща, това го прави и новото сдружение в ЦСКА. Вече трети месец клубът не може да изготви един приемно-предавателен протокол, за да им прехвърля всички неща – тези, които са на инвестирани и всичко, което е завършено в ЦСКА на този етап. Има определени кръгове, които не могат да ме приемат, защото съм много независим. Футболната мафия е много сериозна, не само в ЦСКА. Тя е организирана. Един неутрален човек като мен трудно се допуска в тези среди”, заяви Илиев.

„Когато започнах работа на „Армията”, нашият стадион не съществуваше. Ние нямахме разрешение да играем и обикаляхме стадионите. Стадионът беше една джунгла, както и залата по баскетбол и съблекалните, имаше плъхове. Беше много грозна картина. Имам снимки, мога да направя изложба на това, което заварих в ЦСКА. Другите тимове като Ботев ако изкарат 12 милиона на сезон, инвестират половината в базата. В ЦСКА такова нещо не съществува от години”, каза още Георги Илиев.

„ЦСКА няма концесия. ЦСКА има договор за наем и съм подписал декларация, в която казвам, че в рамките на 5 години всичко е направено качествено. Работили са качествени и сериозни фирми. От 48 години беше мозайка, за първи път видяха плочки. Сменихме и таблата, както и козирката. Нормалните хора знаят в какво състояние беше ЦСКА. Никога нямаше да вземе лиценз и да играе на този стадион. Атакуват ме, защото никой не иска да приеме, че ми се дължат пари от клуба за всички ремонти и неща, направени по мое време”, допълни Майкъла.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини