Last news in Fakti

21 Октомври, 2013 12:29 826 0

„Офанзива” с последно предупреждение към Майкъла

  • офанзива-
  • цска-
  • предупреждение-
  • майкъла-
  • георги илиев

Декларацията идва два дни след победата над вечния съперник с 3:0

„Офанзива” с последно предупреждение към Майкъла - 1
Снимка: БГНЕС

Ултрасите на столичния ЦСКА от „Офанзива” отправиха последно предупреждение към Георги Илиев – Майкъла, който според думите им пречи на строителните дейности на игрища за детско-юношеската школа и ремонта на Сектор „А”. „Червените” запалянковци предупредиха бившия изпълнителен директор на клуба да спре да вреди на ЦСКА, за да не се стигне до среща „лице в лице”.

Вижте декларацията, публикувана на официалната страница на „Офанзива” в социалните мрежи:

Армейци, този мач срещу отбора на ДС ще бъде помнен дълго! На терена - категорично превъзходство и убедителна победа на нашите футболисти, а на трибуните – доминация на Сектор „Г” във всеки един аспект. Но дори и в моменти, когато около нашия клуб започват да се случват положителни неща, отново се намират хора, които се опитват да пречат. За съжаление говорим за човек, който навремето е имал честта да облича червената фланелка и до ден-днешен се опитва да черпи дивиденти от това, а медиите го търсят за „авторитетни” коментари, само за да разсмиват читателите си.

Същият допреди няколко месеца извършваше „грандиозни” ремонти по ст. „Българска армия” и беше част от управлението, което се опитваше всячески да унищожи ЦСКА. Познахте го – става дума за Георги Илиев – Майкъла.

След като г-н Александър Чакмаков и хората от неговото сдружение подеха инициатива за строеж на игрища за ДЮШ и ремонт на сектор „А”, г-н Илиев изведнъж се е превърнал в яростен природозащитник и ревностен блюстител на строителните норми. В новото си амплоа „великият строител” е започнал да пише доноси до общината, чрез които се стреми да попречи на тези проекти. Дали го прави, воден от лична злоба и желание за реванш, или обслужва чужди интереси, оставяме на неговите съвест и морал, ако въобще има такива. Многократно сме писали за вредите и лъжливите обещания на Майкъла и тази личност не заслужава да и бъде отделяно повече внимание.

Надяваме се, че привържениците на ЦСКА отдавна са наясно какво представлява този човек. Предупреждаваме го за последен път да спре да вреди на нашия клуб. Ако не си вземе поука, сме убедени, че при следващото му посещение на нашия стадион, ще се намерят хора, които да отправят посланието лице в лице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА