Отидете към основна версия

1 739 5

Дебютът на Неймар за Ал Хилал се отлага с месец

  • неймар-
  • футбол-
  • ал хилал-
  • дебют-
  • контузия

Треньорът на Ал Хилал Жесус също изрази изненадата си от включването на Неймар в състава на Бразилия за две квалификации за Световното първенство следващия месец

Бразилското крило Неймар може да трябва да изчака до септември, за да дебютира за саудитския Ал Хилал заради контузия, каза треньорът Жорже Жезус.

Неймар се присъедини към Ал-Хилал от Пари Сен Жермен миналия вторник с двугодишен договор, който според френския вестник L'Equipe може да спечели на 31-годишния играч 160 милиона евро.

„Неймар е иновативен и креативен играч, той ще ни помогне да се подобрим, но сега има лека контузия и не знам кога ще се завърне. Може би ще бъде готов в средата на септември“, каза Жесус след посрещането церемония пред 60 000 зрители на международния стадион „Крал Фахд“.

Треньорът на Ал Хилал Жесус също изрази изненадата си от включването на Неймар в състава на Бразилия за две квалификации за Световното първенство следващия месец.

„Не знам как бразилският национален отбор може да го повика, той не е готов“, каза Жезус.

Неймар не е играл за Бразилия от миналогодишното Световно първенство, тъй като се възстановява от контузия в глезена, получена през февруари, но беше включен в състава за квалификациите за Световното първенство срещу Боливия на 8 септември и Перу четири дни по-късно.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини