Отидете към основна версия

1 301 17

Пак отрязаха Русия!

  • русия-
  • футбол-
  • европейското първенство-
  • уефа

През септември евроцентралата призна, че планира разрешение на руските национални отбори до 17 години да участват в състезания под нейната егида

Русия няма да играе в квалификационните мачове за Европейското първенство за юноши до 17 години този месец поради липса на "техническо решение", обяви УЕФА.

През септември евроцентралата призна, че планира разрешение на руските национални отбори до 17 години да участват в състезания под нейната егида. После ФИФА потвърди, че Русия ще може да се пусне на Световните първенства за юноши и девойки до 17 години. И всичко за руснаците изглеждаше наред.

След заседанието на Изпълнителния комитет на УЕФА днес обаче излезе новината, че участието на Русия в квалификационните мачове този месец няма да се състои.

"Точката от дневния ред беше оттеглена, тъй като не беше намерено техническо решение, което да позволи на руските отбори да играят", аргументираха се от Нион.

Европейското първенство за юноши до 17 години през 2024 г. ще се проведе в Кипър, а домакин на форума за девойки до 17 години ще бъде Швеция.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.

Свързани новини