Отидете към основна версия

1 403 0

Вътрешено разследване в Ман Юнайтед тече заради големия брой контузии

  • ерик тен хаг-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

„Червените дяволи“ записаха най-лошия си старт в първенството от 37 години, но само за първите осем кръга Тен Хаг не можеше да разчита на 16 различни играчи, като в момента осем са извън сметките заради контузии

В Манчестър Юнайтед са започнали вътрешно разследване, чиято цел е да обясни прекалено големия брой контузии на играчи от първия отбор от началото на кампанията. „Червените дяволи“ записаха най-лошия си старт в първенството от 37 години, но само за първите осем кръга Тен Хаг не можеше да разчита на 16 различни играчи, като в момента осем са извън сметките заради контузии.

На „Олд Трафорд“ отчитат факта, че през миналия сезон Юнайтед и Сити бяха отборите с най-голям брой мачове, като само от 21-ви декември до края на сезона „червените дяволи“ изиграха 41 двубоя – колкото имаха Астън Вила, Брайтън и Брентфорд за цялата минала кампания. Въпреки това медицинският департамент на 20-кратните шампиони се опитва да установи дали само претоварването е проблемът, или има и други причини.

В Юнайтед вече назначиха нов шеф на медицинския департамент в лицето на Гари О'Дрискол, който пред работеше в Арсенал. Този ход бе обявен още през лятото, но на практика специалистът работи официално едва от няколко седмици.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини