Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 23:30 1 392 0

Вътрешено разследване в Ман Юнайтед тече заради големия брой контузии

  • ерик тен хаг-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

„Червените дяволи“ записаха най-лошия си старт в първенството от 37 години, но само за първите осем кръга Тен Хаг не можеше да разчита на 16 различни играчи, като в момента осем са извън сметките заради контузии

Вътрешено разследване в Ман Юнайтед тече заради големия брой контузии - 1

В Манчестър Юнайтед са започнали вътрешно разследване, чиято цел е да обясни прекалено големия брой контузии на играчи от първия отбор от началото на кампанията. „Червените дяволи“ записаха най-лошия си старт в първенството от 37 години, но само за първите осем кръга Тен Хаг не можеше да разчита на 16 различни играчи, като в момента осем са извън сметките заради контузии.

На „Олд Трафорд“ отчитат факта, че през миналия сезон Юнайтед и Сити бяха отборите с най-голям брой мачове, като само от 21-ви декември до края на сезона „червените дяволи“ изиграха 41 двубоя – колкото имаха Астън Вила, Брайтън и Брентфорд за цялата минала кампания. Въпреки това медицинският департамент на 20-кратните шампиони се опитва да установи дали само претоварването е проблемът, или има и други причини.

В Юнайтед вече назначиха нов шеф на медицинския департамент в лицето на Гари О'Дрискол, който пред работеше в Арсенал. Този ход бе обявен още през лятото, но на практика специалистът работи официално едва от няколко седмици.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА