Отидете към основна версия

1 370 13

"Лъвовете" закъсняха за срещата с Албания

  • еър албания стейдиъм-
  • българия-
  • албания-
  • футбол-
  • контрола

Час и половина преди стартовия час на срещата все още автобусът на „лъвовете“ не беше пристигнал на съоръжението, тъй като домакините бяха настанили българите в хотел, намиращ се на 40 километра извън Тирана

Делегацията на националния отбор на България закъсня от предварителния си график за пристигане на „Еър Албания Стейдиъм“ поради сериозни организационни проблеми на домакините от Албания, пише Gong.bg.

Час и половина преди стартовия час на срещата все още автобусът на „лъвовете“ не беше пристигнал на съоръжението, тъй като домакините бяха настанили българите в хотел, намиращ се на 40 километра извън Тирана.

От няколко дни в града има мащабен европейски конгрес, след като местните искат да влязат в Европейския съюз и са поканили премиери и министри от почти целия европейски континент. В следствия на мащабното събитие пък огромна част от центъра на града е блокирана от полицейско присъствие и придвижването с превозно средство е изключително тежко и трудно, заради което се е случило и забавянето на "трикольорите". За сметка на това домакинските футболисти бяха на две минути пешеходно разстояние от стадиона.

Отделно, генерално влизането на новото съоръжение беше изключително трудно за повечето официални лица и журналисти, като съдиите на срещата от Косово също пристигнаха с известно закъснение.

„Лъвовете“ дори са искали срещата да започне с леко забавяне поради цялата неуредица от албанците, но те не са се съгласили в крайна сметка и мачът ще започне по предарителния график от 19,00 часа българско време. Именно заради това не всички футболисти на България излязоха на обичайната си разходка преди загрявката за мача, а започнаха директно да се преобличат и подготвят в съблекалнята.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини