Отидете към основна версия

3 Ноември, 2023 05:14, обновена 3 Ноември, 2023 05:14 7 535 19

Красимир Анев с откровения за предателството и доверието преди опита за самоубийство

  • красимир анев-
  • биатлон-
  • болница-
  • прострелян-
  • спорт-
  • опасност за живота

Европейският шампион по биатлон посегна на живота си на 1 ноември

Както ФАКТИ вече съобщи, европейският ни шампион в биатлона Красимир Анев е с опасност за живота, след като се е прострелял.

Часове преди да посегне на себе си той откровеничи за предателството и доверието в социалните мрежи.

"Абсолютната истина", пише Анев към споделена публикация с цитат на Павел Вежинов: "Всяко предателство започва с доверие", пише Анев.

Инцидентът с трикратният ни участник на Олимпийските игри стана край язовир "Дренов дол" близо до Кюстендил, около 19:00 часа в сряда.

Анев се е самонаранил със законно притежаван пистолет в областта на корема и незабавно е бил откаран с линейка във ВМА в столицата. По случая е образувано досъдебно производство. От лечебното заведение потвърдиха, че е в тежко състояние с опасност за живота.

Анев се раздели с националния отбор на България и професионалната си кариера след тежък конфликт с федерацията.

Бившата ни звезда в биатлона Красимир Анев се е прострелял в корема и е настанен за лечение в столична болница. Новината е потвърдена от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. Инцидентът се е случил в сряда, 1-и ноември, край язовир "Дренов дол".

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които са открили 36-годишен мъж от Самоков, прострелял се е в областта на корема със законно притежаван пистолет.

Красимир Анев е транспортиран в столична болница за лечение, с опасност за живота е, допълват от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. По информация на Dir.bg бившият биатлонист е поставен в медикаментозна кома.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата. Към момента няма официална информация дали се касае за опит за самоубийство или за нещастен инцидент.

Биатлонистът, който е европейски шампион на 20 километра индивидуално от Раубичи 2019, сложи край на състезателната си кариера през 2020 г.

След 22 години по трасетата на биатлона, Красимир Анев има 23 медала от международни състезания, сред които европейска титла при юношите и мъжете, 4 сребърни медала и още толкова бронзови от първенства на Стария континент, призови места в стартове за Световната купа, отличие и на Световните военни игри.

Най-добрите класирания на самоковеца, който е роден на 16 юни 1987 г., в състезанията за Световната купа са 8-мо място на 20 km индивидуално в Йостерсунд през 2012/13, 12-то място на 10 km спринт в Хохфилцен през 2010/11 и Оберхоф през 2011/12. Най-доброто му постижение на олимпийски игри е 25-то място на олимпийските игри във Ванкувър 2010.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.

Свързани новини