2 Ноември, 2023 21:30 2 983 1

Фернандо Алонсо: Някои си правят майтап, но ще има последствия

  • формула 1-
  • фернандо алонсо-
  • спорт

Говорейки пред медиите преди началото на уикенда за Гран При на Сао Пауло двукратният световен шампион заяви, че не очарован от тези слухове, които поставят под съмнение неговата лоялност

Фернандо Алонсо: Някои си правят майтап, но ще има последствия - 1

В дните между състезанията от Формула 1 в Мексико и Бразилия се появиха доста изненадващи слухове, че Фернандо Алонсо ще направи сензационен трансфер в Ред Бул, заменяйки Серхио Перес за началото на сезон 2024.

Говорейки пред медиите преди началото на уикенда за Гран При на Сао Пауло двукратният световен шампион заяви, че не очарован от тези слухове, които поставят под съмнение неговата лоялност. Той също така се закани, че ще има последствия за хората, които пораждат тези спекулации, но бе спрян от пресаташето на Астън Мартин преди да може да разясни какво точно е наумил.

„Да има слухове в падока е нормално, но има хора, които са тука и си правят майтап, за да съберат още малко последователи и такива неща. Но аз не си падам по тези игри. Не се наслаждавам на тези слухове, защото уважавам вас журналистите, професионалистите, които сте във Формула 1 и печелите нашето уважение, така трябва да бъде.

„Тези слухове идват от хора, които са тук, за да си правят майтап, но аз не мисля, че това е забавно. Те поставят под съмнение моята лоялност, но аз ще се убедя, че ще има последствия“, каза испанецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кили Манджаро

    7 0 Отговор
    Факти, вижте си изреченията в дописката - нескопосен превод без всякакъв смисъл. Това не е писано на български. Вземете мерки, моля.