Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 20:45, обновена 3 Ноември, 2023 05:14 7 462 19

Красимир Анев с откровения за предателството и доверието преди опита за самоубийство

  • красимир анев-
  • биатлон-
  • болница-
  • прострелян-
  • спорт-
  • опасност за живота

Европейският шампион по биатлон посегна на живота си на 1 ноември

Красимир Анев с откровения за предателството и доверието преди опита за самоубийство - 1

Както ФАКТИ вече съобщи, европейският ни шампион в биатлона Красимир Анев е с опасност за живота, след като се е прострелял.

Часове преди да посегне на себе си той откровеничи за предателството и доверието в социалните мрежи.

"Абсолютната истина", пише Анев към споделена публикация с цитат на Павел Вежинов: "Всяко предателство започва с доверие", пише Анев.

Инцидентът с трикратният ни участник на Олимпийските игри стана край язовир "Дренов дол" близо до Кюстендил, около 19:00 часа в сряда.

Анев се е самонаранил със законно притежаван пистолет в областта на корема и незабавно е бил откаран с линейка във ВМА в столицата. По случая е образувано досъдебно производство. От лечебното заведение потвърдиха, че е в тежко състояние с опасност за живота.

Анев се раздели с националния отбор на България и професионалната си кариера след тежък конфликт с федерацията.

Бившата ни звезда в биатлона Красимир Анев се е прострелял в корема и е настанен за лечение в столична болница. Новината е потвърдена от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. Инцидентът се е случил в сряда, 1-и ноември, край язовир "Дренов дол".

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които са открили 36-годишен мъж от Самоков, прострелял се е в областта на корема със законно притежаван пистолет.

Красимир Анев е транспортиран в столична болница за лечение, с опасност за живота е, допълват от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. По информация на Dir.bg бившият биатлонист е поставен в медикаментозна кома.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата. Към момента няма официална информация дали се касае за опит за самоубийство или за нещастен инцидент.

Биатлонистът, който е европейски шампион на 20 километра индивидуално от Раубичи 2019, сложи край на състезателната си кариера през 2020 г.

След 22 години по трасетата на биатлона, Красимир Анев има 23 медала от международни състезания, сред които европейска титла при юношите и мъжете, 4 сребърни медала и още толкова бронзови от първенства на Стария континент, призови места в стартове за Световната купа, отличие и на Световните военни игри.

Най-добрите класирания на самоковеца, който е роден на 16 юни 1987 г., в състезанията за Световната купа са 8-мо място на 20 km индивидуално в Йостерсунд през 2012/13, 12-то място на 10 km спринт в Хохфилцен през 2010/11 и Оберхоф през 2011/12. Най-доброто му постижение на олимпийски игри е 25-то място на олимпийските игри във Ванкувър 2010.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 странно

    17 3 Отговор
    Не е ли странно - цял живот да стреляш с пушка , а после някакъв пистолет.......
  • 2 Да, бе

    34 7 Отговор
    Това ще е първото самоубийство с изстрел в корема. Явно е решил да се мъчи...

    Коментиран от #3

  • 3 Град Симитли

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "Да, бе":

    Като си играят с оръжието, а не с пи6Кite си--така става!
  • 4 Механик

    30 3 Отговор
    Никой не се самоубива прострелвайки се в корема.
    Според мен става въпрос за инцидент при неправилно боравене с огнестрелно оръжие. Знам, че ви звучи странно, особено предвид, че тоя човек е боравил не за пръви път с оръжие, но повярвайте, че такива неща се случват.
    Нали сте чували за удавили се водолази и за загинали алпинисти.
    Случило се е и това е.
  • 5 Пловдив

    29 2 Отговор
    Като Шумахер... Цял живот да летиш с болида, да взимаш завои с 300 км. ч, да рискуваш живота си постоянно и в крайна сметка да се натресеш на ски в някакви глупави камънаци...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Един

    27 0 Отговор
    познат се обърна с колата със 130км в час и остана невредим, а после се хлъзна на леда пред къщата си и си счупи крака на 3 места, просто съдба.
  • 8 За къв К

    22 2 Отговор
    Някои хора много обичат да се мъкнат с пищак в пояса . при това зареден . Ще каже човек , че гладни мечки бродят около него. Или им удължава достойнството с цели 12 см. Пистолета е дамоклев меч , който виси над главата на всеки един негов притежател . Кога, и при какъв повод може да се стовари над неговата глава , никой не знае. Най -често пострадват самите собственици , техните близки , и роднини. Неправилна употреба , неспазване на правила писани с кръв , миг невнимание , нервна възбуда , алкохол , да се покажеш кой си , пред себе подобни. Разказа свършва с неочакван край . В корема има една торба важни части , само апендикса е непотребен . Като се събуди няма да е същият , и ще проклина мига в който си е купил пистолет . Имам право , но не си купувам пистолет , хора ли ще убивам с него?
  • 9 Артилерист

    21 3 Отговор
    Посоченото "откровеничене" говори, че човекът е бил в неудовлетворение, уединение и депресия. Дано се оправи.
  • 10 Свързочник

    6 8 Отговор
    Пише колко мижави класирания имал в миналото, а не пише с колко джобни пари разполага в момента? Работата е ясна!
  • 11 Защо ..............

    2 4 Отговор
    Не се е гръмнал в десятката ?
  • 12 Физиотерапевт

    11 2 Отговор
    Чукча гледа биатлон и се чуди.Как може да имаш пушка и да пристигаш втори?
  • 13 Истината

    6 1 Отговор
    Истината е,че тези на които се довериш те предават ! Българска национална черта !
  • 14 Българина е лицемер и предател

    5 1 Отговор
    В моя живот са ме предали хората ,на които най много съм помогнал ! Лошо !
  • 15 Ами

    2 0 Отговор
    За да тръгнеш да се самоубиваш в корема, или нямаш сърце, или нямаш глава.
  • 16 Симо

    3 2 Отговор
    Всичките ни най-добри спортисти са в "конфликт" с федерациите си???? Такава помия се изкачи до ръководствата на федерациите, че чак е гнусно. А не беше така, когато България печелеше по 30-35 медала на олимпиадите!!!! Сега не можем да класираме толкова състезатели!!! Защо ли? Въпросът е реторичен. Но помията си е помия. И тя може само да изцапа.
  • 17 Мисля

    0 1 Отговор
    Да беше се гръмнал в капачката на коляното,по малко щеше да струва на данъкоплатците щастието му да си играе с пистолет.
  • 18 Абе

    0 2 Отговор
    Ако е вярно,слаб човек и страхлив!! Да се беше гръмнал в главата. Щеше вече да е студен.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.