Отидете към основна версия

1 439 7

Трейлърът на филма за Гунди постави рекорд по гледания (ВИДЕО)

  • гунди-
  • футбол-
  • филм-
  • трейлър-
  • георги аспарухов

За по-малко от седмица направихте трейлъра на "Гунди - Легенда за любовта" най-гледаният в историята на българското кино

Трейлърът на филма "Гунди - Легенда за любовта" е събрал общо 2.5 милиона гледания във всички платформи, става ясно от профилите на лентата в социалните мрежи.

"За по-малко от седмица направихте трейлъра на "Гунди - Легенда за любовта" най-гледаният в историята на българското кино", се казва още в публикацията.


Филмът проследява славната кариера на Георги Аспарухов-Гунди от нейната зора до трагичната му смърт през месец юни 1971 г. Фокусът пада и върху личния му живот и голямата му любов в лицето на Лита. В главните роли ще видим Павел Иванов и Александра Свиленова. Премиерата на пълнометражния филм ще излезе на 18 октомври.

Павел Иванов се готви повече от 6 години за тази роля, надявайки се проектът да получи зелена светлина и да спечели кастинга. Прекарва стотици часове в изучаване на всяко движение, мимика и начин на говорене на Георги Аспарухов от различни видеоматериали и интервюта. Не използва дубльор за футболните сцени.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини