Отидете към основна версия

1 212 5

Мората и жена му се разделят

  • алваро мората-
  • разделят-
  • съпругата му-
  • алис кампело-
  • деца

Решението е изненадващо на фона на четирите им деца и редицата снимки, на които се виждаше, че семейството е щастливо

Снимка: БГНЕС/EПA

Испанският футболен национал Алваро Мората и съпругата му Алис Кампело обявиха, че се разделят. Решението е изненадващо на фона на четирите им деца и редицата снимки, на които се виждаше, че семейството е щастливо заедно, пише "Тема Спорт".

„Ла Фурия“ триумфира с европейската титла в средата на юли, като Мората и Алис отпразнуваха това и с екзотична лятна почивка. Звездите сключиха брак през 2017 г. и имат четири деца – близнаците Алесандро и Леонардо на 6 г., син Едоардо, който скоро ще стане на 4 г., и дъщеря Белла, която се роди през януари 2023 г.

„След период на размисли, Алис и аз взехме решението да поемем по различни пътища. Беше прекрасна връзка с взаимно уважение, в която ние се обичахме и си помагахме толкова много. Ние имахме няколко чудесни години и нашите четири деца показват това, което, без съмнение, е най-хубавото нещо, което сме направили някога. Това е болезнено решение, след което ние молим за уважение и съпричастност.

Моля ви, не създавайте никакви слухове, защото повтарям – няма нарушаване на доверието, само много продължителни неразбирателства, които направиха така, че лека по лека нещата да се изчерпят. Алис винаги ще има специално място в сърцето ми и времето, което прекарахме заедно, беше невероятно и страхотно изживяване, от което да научиш неща“, написа в инстаграм Мората.

Съпругата му и модел Алис Кампело също написа, че няма намеса на трети човек. Тя обясни, че решението за раздялата им е било доста трудно.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.

Свързани новини