14 Август, 2024 19:18 1 211 5

Мората и жена му се разделят

  • алваро мората-
  • разделят-
  • съпругата му-
  • алис кампело-
  • деца

Решението е изненадващо на фона на четирите им деца и редицата снимки, на които се виждаше, че семейството е щастливо

Мората и жена му се разделят - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Испанският футболен национал Алваро Мората и съпругата му Алис Кампело обявиха, че се разделят. Решението е изненадващо на фона на четирите им деца и редицата снимки, на които се виждаше, че семейството е щастливо заедно, пише "Тема Спорт".

„Ла Фурия“ триумфира с европейската титла в средата на юли, като Мората и Алис отпразнуваха това и с екзотична лятна почивка. Звездите сключиха брак през 2017 г. и имат четири деца – близнаците Алесандро и Леонардо на 6 г., син Едоардо, който скоро ще стане на 4 г., и дъщеря Белла, която се роди през януари 2023 г.

„След период на размисли, Алис и аз взехме решението да поемем по различни пътища. Беше прекрасна връзка с взаимно уважение, в която ние се обичахме и си помагахме толкова много. Ние имахме няколко чудесни години и нашите четири деца показват това, което, без съмнение, е най-хубавото нещо, което сме направили някога. Това е болезнено решение, след което ние молим за уважение и съпричастност.

Моля ви, не създавайте никакви слухове, защото повтарям – няма нарушаване на доверието, само много продължителни неразбирателства, които направиха така, че лека по лека нещата да се изчерпят. Алис винаги ще има специално място в сърцето ми и времето, което прекарахме заедно, беше невероятно и страхотно изживяване, от което да научиш неща“, написа в инстаграм Мората.

Съпругата му и модел Алис Кампело също написа, че няма намеса на трети човек. Тя обясни, че решението за раздялата им е било доста трудно.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинката

    2 2 Отговор
    Тая е за мен ще и дам морковчето
  • 2 Уса

    5 0 Отговор
    Във фейсбук всички са щастливи,но повечето са пред раздяла първата или поредната
  • 3 Стига

    2 1 Отговор
    де, че е опънал някоя друга мацка- нормално е! Стига крайности...!

    Коментиран от #5

  • 4 Голяма информация

    3 1 Отговор
    Ни Морато го знам ни жена му съм...еб@л...
    Дреме ми на...
  • 5 (Н)ационална (С)лужба за (О)хранване

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Стига":

    Не е в това проблема , а че човека е шизофреник на много тежки лекарства. Изпада в разни състояния. Четете западните медии , тукашните само си пълнят сайта.