Отидете към основна версия

604 9

ЦСКА официално обяви началото на строежа на "Българска армия"

  • цска-
  • българска армия-
  • футбол

В четвъртък, 26 септември, след 20:00 часа, теренът на съоръжението бе посетен от специализирана техника, подготвяща се за новите изкопни дейности, които ще стартират същинската фаза на проекта

ЦСКА обяви с гордост началото на втората фаза от реконструкцията на стадион „Българска армия“. В четвъртък, 26 септември, след 20:00 часа, теренът на съоръжението бе посетен от специализирана техника, подготвяща се за новите изкопни дейности, които ще стартират същинската фаза на проекта.

От клуба потвърдиха, че реконструкцията е важна стъпка към модернизацията на стадиона и подобряване на условията за игра и посещения. На терена присъстваха изпълнителният директор Радослав Златков, както и управителите Филип Филипов, Стоян Орманджиев и Михаил Александров, които следят отблизо напредъка на работата в сътрудничество с представителите на „Спортни имоти Българска армия“. Ето какво написаха "червените" във Фейсбук:

[🔥] Започваме!
[🚨] Вчера вечерта стартирахме втора фаза от реконструкцията на ст. „Българска армия“. За да не причиним дискомфорт на посетителите на Борисовата градина, техниката влезе на стадиона след 20:00 ч. Днес стартират изкопните дейности и започва така чаканата същинска фаза от модернизацията на нашия дом. Тази сутрин теренът беше посетен от изпълнителния директор на ЦСКА Радослав Златков, представителите на „Спортни имоти Българска армия“ Ангел Борисов и Георги Банов, както и от директорите на клуба Филип Филипов, Стоян Орманджиев и Михаил Александров.
[❗️] Бихме искали да обърнем специално внимание на факта, че движението на техническите средства в парка по време на целия процес ще се извършва, като се спазват най-високите екологични норми.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини