27 Септември, 2024 11:00 558 9

ЦСКА официално обяви началото на строежа на "Българска армия"

  • цска-
  • българска армия-
  • футбол

В четвъртък, 26 септември, след 20:00 часа, теренът на съоръжението бе посетен от специализирана техника, подготвяща се за новите изкопни дейности, които ще стартират същинската фаза на проекта

ЦСКА официално обяви началото на строежа на "Българска армия" - 1

ЦСКА обяви с гордост началото на втората фаза от реконструкцията на стадион „Българска армия“. В четвъртък, 26 септември, след 20:00 часа, теренът на съоръжението бе посетен от специализирана техника, подготвяща се за новите изкопни дейности, които ще стартират същинската фаза на проекта.

От клуба потвърдиха, че реконструкцията е важна стъпка към модернизацията на стадиона и подобряване на условията за игра и посещения. На терена присъстваха изпълнителният директор Радослав Златков, както и управителите Филип Филипов, Стоян Орманджиев и Михаил Александров, които следят отблизо напредъка на работата в сътрудничество с представителите на „Спортни имоти Българска армия“. Ето какво написаха "червените" във Фейсбук:

[🔥] Започваме!
[🚨] Вчера вечерта стартирахме втора фаза от реконструкцията на ст. „Българска армия“. За да не причиним дискомфорт на посетителите на Борисовата градина, техниката влезе на стадиона след 20:00 ч. Днес стартират изкопните дейности и започва така чаканата същинска фаза от модернизацията на нашия дом. Тази сутрин теренът беше посетен от изпълнителния директор на ЦСКА Радослав Златков, представителите на „Спортни имоти Българска армия“ Ангел Борисов и Георги Банов, както и от директорите на клуба Филип Филипов, Стоян Орманджиев и Михаил Александров.
[❗️] Бихме искали да обърнем специално внимание на факта, че движението на техническите средства в парка по време на целия процес ще се извършва, като се спазват най-високите екологични норми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 8 Отговор
    Има ли някой, който въобще вярва, че там ще има стадион? Само да не вдигнат накрая някой затвор.

    Коментиран от #5

  • 2 закриват ни

    1 6 Отговор
    Помачорът събори стадиона и дори не махна байрака.
  • 3 Красимир Петров

    9 2 Отговор
    Тиквата ще построи козирка на Герена
  • 4 Благой от СОФстрой

    4 8 Отговор
    Комунярскто образование ЦеСКА вън от "Борисовата градина". Това е парк а не зборище на хулигани-побойници!!!
  • 5 Българка

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Да, верно е!
    Ти и тулупът от Банкя ще лежите в него до живот!
  • 6 Левски 1914

    3 6 Отговор
    Не цска, а цска ТИРЕ София, цска ФАЛИРА преди 8 години.

    Коментиран от #8

  • 7 То е ясно!

    1 5 Отговор
    Там няма да има стадион, а свинарник.
  • 8 Сомчето

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Е го тоя бавноразвващия се мaлоум,едно и също си пише години.За държавното отборче от Герена нищо не казва,а затова,че Сираков индиректно призовава да се гласува за Тиквун пък грам дума не обелват.

    Коментиран от #9

  • 9 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Сомчето":

    Моите уважения към Наско Сираков, но той не може да ми каже аз за кого да гласувам. А Ганчев колко благодарствени писма изпрати до Михайлов и Борисов, че му разрешиха да доведе Литекс на вашия стадион.