Отидете към основна версия

667 1

Веселин Великов каза причините за раздялата с Хебър

  • веселин великов-
  • треньорът-
  • хебър пазарджик-
  • ръководството-
  • резултатите

Треньорът не скри, че е останал изненадан от решението на ръководството

Снимка: БГНЕС

Раздялата на Хебър Пазарджик с Веселин Великов бе малко неочаквана, защото дойде след равенството 0:0 в гостуването на Локомотив в София. Треньорът също не скри, че е останал изненадан от решението на ръководството, а като причина посочи резултатите и различните цели, които са си поставяли шефовете на клуба и той.

„Причината за раздялата са резултатите. Разбрахме се с ръководството и си тръгвам по взаимно съгласие. Всеки треньор като подпише договор с даден клуб, си носи оставката в джоба. Така са преценили от ръководството, така се случи. Всеки иска да има добри резултати и те да дойдат възможно най-бързо. Ние направихме един нов отбор и не играем в Пазарджик.

Реално всеки мач сме гости. Свършихме голям обем от работа. Имахме една победа и три равенства в десет мача. За съжаление с ръководството не гледаме в една посока. Когато е така, няма как да се случат нещата и е по-добре да се разделим. Оставям отбора в добра форма. Имаме и трима национали. Марсио, Набил Макни и Душан Вукович. Няма друг отбор, който в десет мача да е гостувал девет пъти. Можеше и още точки да спечелим, но не успяхме.

Мисля, че момчетата ще имат сили да победят Ботев Враца в предстоящата среща. Ако това се случи, Хебър ще се качи нагоре в класирането. Желая на всички успех! Сбогувахме се с момчетата. Не е приятно, но такива са обстоятелствата“, заяви за "Мач Телеграф" Великов.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини