Отидете към основна версия

699 3

Манчестър Юнайтед отново не победи

  • манчестър юнайтед-
  • астън вила-
  • равенство-
  • висшата лига-
  • англия-
  • премиър лийг

"Червените дяволи" завършиха наравно при визитата си на Астън Вила

Снимка: БГНЕС/EПA

Астън Вила и Манчестър Юнайтед изиграха слаб и скучен за стандартите на Премиър Лийг мач.

Срещата на “Вила Парк” завърши 0:0, а головите положения се брояха на едната ръка.

Двамата вратари направиха по едно отлично спасяване, а най-близо до попадение за гостите бе Бруно Фернандеш, който в 68-ата минута удари греда от фал. Бирмингамци пък създадоха най-добрата си ситуация чак в добавеното време на втората част.

Равенството не е толкова лош резултат за “червените дяволи” на фона на формата на двата отбора. Ерик тен Хаг може да е доволен, че неговият тим не допусна гол, след като в предишните два мача му бяха вкарани 6 попадения. Вила е в серия от осем поредни мача без загуба във всички турнири, но започва да изостава от лидерите след второто поредно равенство в първенството.

Ерик тен Хаг направи рисковани промени в състава. Той заложи на Хари Магуайър, който влезе като резерва през седмицата срещу Порто и реализира изравнителния гол за крайното 3:3, и на Джони Еванс. На пейката останаха Лисандро Мартинес и Матайс Де Лихт, а там беше и Мануел Угарте. От трибуните на “Вила Парк” срещата наблюдаваха сър Алекс Фъргюсън и съсобственика на клуба Джим Ратклиф, който наскоро заяви, че не той ще взима решението дали да бъде уволнен Тен Хаг.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини