Отидете към основна версия

432 2

Футболистите на Черно море на гости в Икономически университет - Варна

  • черно море-
  • футбол-
  • икономически университет - варна-
  • иу - варна-
  • икономически университет

Инициативата имаше за цел да вдъхнови младите хора и да ги насърчи по пътя към успешна кариера, тъй като спортистите са пример и мотивация за тяхното кариерно развитие

Футболистите на Черно море, заедно с изпълнителния директор на "моряците" Пламен Андреев, бяха специални гости на отворена дискусия в Икономически университет - Варна. Заради ангажименти с националния отбор на дискусията не успя да присъства треньорът на тима Илиан Илиев.

Събитието стана възможно след покана на председателя на отдел "Спорт" към Студентския съвет – Соня Маноловска. Инициативата имаше за цел да вдъхнови младите хора и да ги насърчи по пътя към успешна кариера, тъй като спортистите са пример и мотивация за тяхното кариерно развитие.

Преди събитието със студентите, отборът се срещна с академичното ръководство на университета – ректора и заместник-ректорите. Пламен Андреев и капитанът на тима Даниел Димов имаха честта да попълнят почетната книга на университета, оставяйки своите послания. В знак на признателност, Пламен Андреев подари на ректора тениска на отбора, подписана от всички играчи, а ректорът връчи на Изпълнителния директор на "моряците" почетния плакет на университета.

Събитието продължи с вълнуваща среща пред студентите и гостите на университета, които имаха възможност да се докоснат до ПФК Черно море, а накрая публиката задаваше въпроси. Водещи на събитието бяха Соня Маноловска и Симон Радански, а за чуждестранните играчи преводачи бяха Дария Маринова, Мартин Тончев и Божидар Панайотов.

Тази инициатива подчертава важността на спорта като средство за личностно развитие и мотивация, и показва как професионалисти като играчите на ПФК Черно море могат да вдъхновяват младите хора по пътя им към успеха.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини