10 Октомври, 2024 08:00 562 0

Кристиано Роналдо близо до нов договор

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър-
  • договор

На срещата, на която са били обсъдени условията на новото споразумение с Роналдо, са присъствали и висши функционери от правителството на Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо близо до нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ал-Наср - Кристиано Роналдо, е провел среща с ръководството на клуба относно бъдещето си в тима, съобщи журналистът Руди Галети в профила си в Twitter.

Според източника на срещата, на която са били обсъдени условията на новото споразумение с Роналдо, са присъствали и висши функционери от правителството на Саудитска Арабия.

Съобщава се, че страните са уверени, че скоро ще бъде постигнато споразумение за удължаване на срока на настоящия договор на играча, който има споразумение до следващата 2025 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА