Отидете към основна версия

1 382 1

Лига на нациите: Гърция надви Ирландия, Австрия смаза Норвегия

  • футбол-
  • лига на нациите-
  • резултати

РСМ победи в Ереван, Малта спечели домакинството си на Молдова

Снимка: YouTube

Гърция спечели домакинството си на Ирландия с 2:0 в мач от 4-ти кръг на група "В2" от турнира Лига на нациите. Анастасиос Бакасетас откри резултата в Пирея в 48', а крайният резултат оформи резервата Петрос Манталос в даденото от съдията продължение, предаде ФОКУС.

"Елините" заемат първо място във временното подреждане с 12 точки, докато Ейре е на трета позиция с 3 точки.

Австрия спечели домакинството си на Норвегия с 5:1 в мач от 4-ти кръг на група "В3" от турнира Лига на нациите.

Първата част в Линц завърши 1:1 след попаденията на капитана Марко Арнаутович и Александър Сьорлот. През второто полувреме възпитаниците на Ралф Рангник вдигнаха темпото и отбелязаха 4 безответни гола. Точни за домакините бяха Арнаутович, Филип Лиенхарт, Стефан Пош и резервата Михаел Грегорич.

Австрия заема първо място във временното класиране със 7 точки, толкова колкото имат и скандинавците на втора позиция.

Северна Македония спечели гостуването си на Армения с 2:0 в мач от 4-ти кръг на група "С4" от турнира Лига на нациите. Точни за северномакедонците бяха Боян Миловски и Исник Алими през втората част.

Северна Македония заема първо място във временното подреждане с 10 точки, докато арменците са втори с 4 точки.

Фарьорските острови и Латвия завършиха наравно 1:1 в мач от 4-ти кръг на група "С4" от турнира Лига на нациите.

Домакините откриха резултата в края на първото полувреме чрез Ханус Сьоренсен, докато гостите изравниха в 69' с гол на резервата Дарио Ситс.

Фарьорите заемат последното 4-то място във временното подреждане с 3 точки, докато Латвия е на трета позиция с точка повече.

Малта спечели домакинството си на Молдова с 1:0 в мач от трети кръг на група "D2" от турнира Лига на нациите. Единственото попадение в мача отбеляза Теди Теума от дузпа в 87'.

Малтийците заемат второ място във временното класиране с 6 точки, толкова колкото има и лидерът Молдова, който е с по-добра голова разлика.

Лихтенщайн и Гибралтар завършиха наравно 0:0 в мач от 3-ти кръг на група "D1" от турнира Лига на нациите. Домакините заемат последното трето място във временното класиране с 2 точки от три мача, докато гибралтарците са лидери с 5 точки.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини