Отидете към основна версия

392 0

ЦСКА София няма друга алтернатива освен победата срещу Ботев Враца

  • първа лига-
  • двубоят-
  • цска-
  • цска софия-
  • ботев враца-
  • стадион

Срещата е от 17:30 часа

Снимка: БГНЕС

ЦСКА София ще посрещне Ботев Враца в мач от 13-ият кръг на efbet Лига днес. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" стартира в 17:30 и ще бъде ръководен от Станимир Тренчев.

"Армейците" влизат в срещата като 13-и в класирането с 10 точки и голова разлика 8:11. "Червените" нямат победа в три поредни мача, като и в трите срещи не съумяха да реализират попадение. ЦСКА София е с негативен баланс на свой терен през настоящата кампания, като имат записани едва две победи спрямо три поражения. Аарон Исека и Браян Кордоба пропуснаха последната тренировка преди мача и най-вероятно няма да бъдат част от групата.

Ботев Враца пристига в столицата като 15-и в подреждането с актив от 9 точки и голова разлика 8:21. "Зелените" нямат успех в шест последователни срещи в шампионата, записвайки три равенства и три загуби. В два поредни мача пък врачани нямат поражение след ремитата с Хебър и Локомотив Пловдив. Ботев имат най-слабата защита в efbet Лига с допуснатите общо 21 попадения.

Последният мач между двата тима се игра през месец февруари тази година, когато ЦСКА София надделя у дома над Ботев Враца с 3:0. Тибо Вион се разписа на два пъти за успеха на "армейците", а едно попадение добави Тобиас Хайнц.

Пропуски могат да бъдат закупени от касите на Националния стадион "Васил Левски" непосредствено преди началото на мача, както и онлайн тук. Цените са следните:

Сектор "Г" и сектор "Гости" - 10 лева

Сектор "А" - 20 лева

Сектор "А" ложа - 25 лева

VIP - 150 лева

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини