Отидете към основна версия

9 322 7

Най-необичайната автокъща в света

  • автосалон-
  • сингапур

Тя се намира в Сингапур и на пръв поглед изглежда като многоетажен паркинг. По-детайлно взиране обаче ще ви подскаже, че става дума за продажба на нови автомобили. Автосалонът разполага с 60 клетки, в които са разположени новите автомобили.

Самата сграда, която е построена от дилъра на автомобили Autobahn Motors, е вдъхновена от автоматизираните многоетажни паркинги, а до нейното изпълнение е прибегнато, защото в Сингапур свободните терени не са никак много и респективно са много скъпи.Така собствениците на необичайния автосалон пестят много от покупката на земя. В 15-етажния шоурум са поместени най-различни автомобили - от съвсем скромни VW-та, до суперкари като Lamborghini Aventador. Има и ретро модели като Morgan Plus 4 от далечната 1955 година.

На първия етаж в зданието е разположен офисът. От там всеки желаещ да разгледа отблизо даден автомобил може да направи това през специален сензорен екран, командите от който придвижват желания автомобил на първо ниво. Цялата процедура е напълно автоматизирана, от което се пести и от заплати за допълнителен персонал.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини