Last news in Fakti

16 Май, 2017 13:08 9 310 7

Най-необичайната автокъща в света

  • автосалон-
  • сингапур
Най-необичайната автокъща в света - 1

Тя се намира в Сингапур и на пръв поглед изглежда като многоетажен паркинг. По-детайлно взиране обаче ще ви подскаже, че става дума за продажба на нови автомобили. Автосалонът разполага с 60 клетки, в които са разположени новите автомобили.

Самата сграда, която е построена от дилъра на автомобили Autobahn Motors, е вдъхновена от автоматизираните многоетажни паркинги, а до нейното изпълнение е прибегнато, защото в Сингапур свободните терени не са никак много и респективно са много скъпи.Най-необичайната автокъща в света

Така собствениците на необичайния автосалон пестят много от покупката на земя. В 15-етажния шоурум са поместени най-различни автомобили - от съвсем скромни VW-та, до суперкари като Lamborghini Aventador. Има и ретро модели като Morgan Plus 4 от далечната 1955 година.

На първия етаж в зданието е разположен офисът. От там всеки желаещ да разгледа отблизо даден автомобил може да направи това през специален сензорен екран, командите от който придвижват желания автомобил на първо ниво. Цялата процедура е напълно автоматизирана, от което се пести и от заплати за допълнителен персонал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оки

    26 1 Отговор
    Готино!
  • 2 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    21 2 Отговор
    Яката работа!!!
  • 3 Скорпион29

    11 2 Отговор
    Практично
  • 4 Shmeker

    2 12 Отговор
    Вложени милиарди за да спестят някакви заплатки.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Авто-Фактор

    9 1 Отговор
    За тези от "Да изчезнеш за 60 секунди", последният етаж ще бъде голямо предизвикателство! 😂
  • 7 кукупипе

    1 0 Отговор
    Как не са се сетили да печатат брошури и да пускат по пощата, а след като някой клиент си избере кола, то дилърите биха могли да му я пратят по куриер. Те тогава най-много пари ще спестят.