Отидете към основна версия

8 577 4

След веганите Bentley глези и богатите араби

  • bentley-
  • bentayga falconry

Луксозната марка Bentley се чуди как да угоди на своите богати и поразглезени клиенти, като се опитва да внедрява какви ли не причудливи технологии в своите автомобили. Преди седмица ви разказахме за това, че британският производител на луксозни автомобили проучва възможностите за използване на алтернативни материали за вътрешно оформление, които биха удовлетворили изискванията на веганите сред клиентите.

От компанията обещаха изцяло вегански интериор, в който ще присъстват материали като ципа от гъба, тъкан от медуза и "протеинова" кожа. Сега британците минават на обратния полюс, показвайки кола със специално място за соколи. Екстрата ще се монтира във всъдехода на Bentley, който дори прибавя към моделното си име обозначението Falconry.

Bentayga Falconry е доработен ръчно в ателието Mulliner, което е подразделение на Bently, специализирано в изпълнението на индивидуални поръчки. Новата екстра е предназначена за богатите араби, които са почитатели на лова със соколи. Така вместо обичайния багажник, товарното пространство на Bentayga се превръща в изящен подвижен дом за соколи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Гъби и медузи в интериорите на Bentley

    Британският производител на луксозни автомобили Bentley проучва възможностите за използване на алтернативни материали за вътрешно оформление, които би ...
    11.05.2017
    5 735
    5
  • Часовник към най-мощното Bentley

    Швейцарската компания Breitling представи нов часовник, разработен в чест на най-мощното и бързо серийно Bentley Continental Supersports. Моделът Supe ...
    18.01.2017
    3 607
    1