Отидете към основна версия

7 614 4

Най-бързият джип в света на ¼ миля (ВИДЕО)

  • nissan-
  • patrol-
  • драг-
  • тунинг

Nissan Patrol е всепризнат всъдеход, но последното му поколение поотстъпи позиции на по-малките му и по-паркетни събратя. Това обаче не важи за богатите арабски страни, където Patrol е на особена почит.

Благодарение на своята популярност арабите започнаха да преработват модела, като в последната година станахме свидетели на няколко тунинг проекта на Patrol-и с по над 2000 к.с.

Последният такъв, който ви представяме сега, постави рекорд на ¼ миля, като даде време под девет секунди. За да се стигне до това постижение и да бъде обявен за най-бързия всъдеход в света се налагат значителни технологични промени.Те са направени от тунинг ателието Subzero Tuning, където като за начало монтират съвсем нов двигател от Nissan GT-R. Стандартните турбокомпресори на V6 VR38DETT агрегата са заменени със значително по-производителни нагнетатели Precision, които са с диаметър 76 мм.

Това и редица други промени по мотора водят до увеличаване на мощността на 2 000 конски сили. Окачването също е преработено основно, като е снижено и втвърдено значително.

От салона са премахнати всички излишни седалки, кори и т.н с цел максимално олекотяване, но пък за сметка на тях е монтиран вътрешен обезопасителен ролбар. Вижте на какво е способен този Patrol.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини