Отидете към основна версия

5 579 20

Кемпер по руски

  • камаз

Компанията от руския град Нижни Новгород "ВолгаТрейд" предлага високопроходима къща на колела на базата на КАМАЗ-43118. В 7.5-метровия кемпер има кухня, тоалетна, сауна и всички удобства за пътуването на седем човека.

Кухненската зона е обзаведена със 140-литров хладилник, микровълнова фурна, плот от изкуствен камък с вградена мивка, газов котлон и абсорбатор. В шкафовете е скрит вместителен фризер, а над плота е монтиран телевизор, който може да излъчва сигнала от камерите за външно наблюдение.

Във всекидневната има трансформируема маса с удобен ъглов диван, тапициран с естествена кожа и снабден с четири обезопасителни колана. Той лесно се превръща в двуместна спалня, а срещу него е разположено двуетажно легло.

Зад преграда с плъзгаща се врата има още една спалня с двуместен креват, телевизор, меко осветление с регулируема яркост, люк и няколко шкафа. Тапицерията е от изкуствен велур.

В банята има мивка, подвижен душ и биотоалетна. Стените са покрити с водоустойчиви пластмасови панели, а на пода е поставен гранитогрес.

Сауната работи с печка на дърва. Украсена е със сечак от кедър, липа и африкански дъб.

Доработена е и кабината на "камаза". Тя е получила автономна печка Webasto, климатик, пневматично окачване на шофьорската седалка, електрически стъклоповдигачи, шумо- и вирбоизолация, аудиосистема с телевизор, видео връзка с пътническия отсек и камера за движение на заден ход.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини