7 Юни, 2018 11:35 5 553 20

Кемпер по руски

  • камаз

Компанията от руския град Нижни Новгород "ВолгаТрейд" предлага високопроходима къща на колела на базата на КАМАЗ-43118. В 7.5-метровия кемпер има кухня, тоалетна, сауна и всички удобства за пътуването на седем човека.

Кухненската зона е обзаведена със 140-литров хладилник, микровълнова фурна, плот от изкуствен камък с вградена мивка, газов котлон и абсорбатор. В шкафовете е скрит вместителен фризер, а над плота е монтиран телевизор, който може да излъчва сигнала от камерите за външно наблюдение.

Във всекидневната има трансформируема маса с удобен ъглов диван, тапициран с естествена кожа и снабден с четири обезопасителни колана. Той лесно се превръща в двуместна спалня, а срещу него е разположено двуетажно легло.

Зад преграда с плъзгаща се врата има още една спалня с двуместен креват, телевизор, меко осветление с регулируема яркост, люк и няколко шкафа. Тапицерията е от изкуствен велур.

В банята има мивка, подвижен душ и биотоалетна. Стените са покрити с водоустойчиви пластмасови панели, а на пода е поставен гранитогрес.

Сауната работи с печка на дърва. Украсена е със сечак от кедър, липа и африкански дъб.

Доработена е и кабината на "камаза". Тя е получила автономна печка Webasto, климатик, пневматично окачване на шофьорската седалка, електрически стъклоповдигачи, шумо- и вирбоизолация, аудиосистема с телевизор, видео връзка с пътническия отсек и камера за движение на заден ход.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очо

    52 6 Отговор
    Добро е-наистина са се постарали.За планини и гори е перфектен.
  • 2 гост

    12 62 Отговор
    Wtf Къв е тоя пост апокалиптичен бункер на колела !?? Тия мужици няма да се научат никога … :)

    Коментиран от #4

  • 3 смях

    14 32 Отговор
    Супер е, за 20те руснаци които могат да си го позволят. За сравнение в Щатите (защото русначетата само за тях говорят) може да си го позволи всеки който работи. Упадък ви казвам е настанал там, не знам как живеят с толкова пари...

    Коментиран от #13, #20

  • 4 гост

    25 7 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Баце, ти си е.си комплексара. Нправи си по-хубав като можеш. Ама как да стане, трябва да имаш некой уев, ама не 5уева за тревица и поне 50 хил, па ти отде да изкопаеш. Ай най-добре бълвай простотии, само тва моеш
  • 5 Грантаджийче

    26 8 Отговор
    Тука некви келеши тръгнали да обясняват къв бил тоз "бункер на колела"

    Ми да идат в Русия, държава на 11 часови пояса, дето като се загубят и със спътник не мой ги намерят, па да врещят тогаз за бункери и колела.
  • 6 Рубладжийче

    8 32 Отговор
    Обикновено алкашите обличат децата си с военни униформи или ги возят в детски колички като танкове или ги слагат да спят в креватчета имитиращи установката Бук М1, с която свалиха Боинга. Сега и кемпер в камуфлаж. дегенерацията на федерацията напредва с бързи темпове.

    Коментиран от #17

  • 7 100ЯН

    9 29 Отговор
    Децата от детската градина в совхоз "Комсомолски" знаят, че рано или късно ще се пропият.
    Но за всеки случай, мечтаят да станат космонавти
  • 8 турист

    22 2 Отговор
    Много е яко това и за туризъм, и за приближаващия Апокалипсис. Само сауната ми е в повече. Ще я направя на килер - лютеница, краставички, бидонче зеле, алкохолец, брашно, захар, олио...
  • 9 БАЦЕТО

    19 2 Отговор
    Екстра е
  • 10 ПЕЕВ

    6 22 Отговор
    АМА НАКРАЯ НИЩО РУСКО НЕ ВИЖДАМ.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 П.П

    21 6 Отговор

    До коментар #3 от "смях":

    Ти бил ли си в Русия,че говориш.аз живея от 5 години в Русия и виждам как нещата се променят положително,не пишете без да знаете
  • 14 РЗС

    3 8 Отговор
    Всичко добре, само не разбирам за какво е това кюмбе в кемпера? Една съвременна печка като в кабината не може ли? пари ли не са стигнали, или на руснаците си им е мания да дишат прахоляка от жарта докато пият одеколон
  • 15 гост

    7 0 Отговор
    Супер е .Браво.Дано повече фирми почнат да правят такива за да им падне цената и да може и тук в БГ-то да си го позволиме.
  • 16 ггггг

    3 2 Отговор
    Печката с кюнци направо кърти !!!

    Коментиран от #18

  • 17 Ахмак

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Рубладжийче":

    Пич , намали малко хапа бе, много изпростяваш. Това че си копуваш дрогата,от паричките на шорош, е ясно. Ама пиши поне малко по темата. Какви танкове, какви установки - това е за тайгата.
    Тайга - огромна площ ,без пътища.
    разбирам че си твърдо убеден,че руски Бук е свалил малайзиеца.
    Едно доказателство,ама истинско, ще дадеш ли?
  • 18 Асковлията

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "ггггг":

    Брътчед, това не са кюнци , като на баба ти на село. Този е специялен- двойна тръба, за да акумолира повече топлина.
    Абе, постарали са се.
  • 19 qqqqqq

    0 3 Отговор
    С това камионче бих отишал на палатка. Другото е свинска работа.
  • 20 Ставри

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "смях":

    В САЩ могат да си го позволят онези ... сега внимавай ... които успеят да вземат ЗАЕМ! Загряли. Там "живеят" на кредит, умират с неизплатен кредит и ги погребват в гробището за бездомници.

    Като ще пляпаш плямпай качествено.