Отидете към основна версия

3 661 2

Още по-евтини таблети от Amazon

  • amazon-
  • kindle fire-
  • barnes & noble

 

През миналата година компанията Amazon преобърна пазара на таблети с главата надолу, като пусна в продажба небезизвестния Kindle Fire. Известно е, че неговата свръхатрактивна цена въобще не кореспондира с техническите му данни.
 
Сега от компанията заявиха, че подготвят ново поколение таблети, които ще са още по евтини и от Kindle Fire. Amazon планира пускането на пазара на четири нови таблета, които няма да отстъпват по качество и характеристики на досегашния.
 
Хората от Amazon правят тази стъпка, защото на пазара се появи техен пряк конкурент. Компанията Barnes & Noble също се намеси сериозно в сегмента на бюджетните таблети и сега от Amazon искат да затвърдят превъзходството си.
 
Според слуховете  от Amazon ще продължат да развиват моделите си на база на седеминчови екрани, които съвсем наскоро бяха определени като най-удачните за подобни устройства. Ще има обаче и 10.1-инчов модел, който естествено ще е и по-скъп.
 
Още една интересна информация, изнесена от тайванският сайт DigiTimes гласи, че Amazon подготвя нов хитов модел с размер на екрана 8.9 инча. Всички нови таблети на Amazon ще работят с ОС Android.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Нови успехи за електронните книги

    За първи път британците купиха повече електронни книги отколкото отпечатани издания. Това ясно показва отмирането на традиционната хартиена книга и ...
    06.08.2012
    858
    0