Отидете към основна версия

18 616 19

Нов приборен панел от BMW

  • bmw-
  • 5er-
  • приборен панел

 

Днес LCD дисплеите са широко използвани във всички сфери от нашия живот. Накъдето и да се обърне човек вижда подобен екран. Естествено е, че и автомобилните производители все по-често обръщат поглед към въпросните дисплеи.
Преди време в автомобилите започнаха да се интегрират малки дигитални часовници, след това навлязоха монохромните дисплеи, а сега вече LCD екраните са широко използване от доста от автомобилните производители. Тази тенденция не подмина и BMW.
Баварците са добре известни със своя консервативен подход към интериорния дизайн, но сега въведоха една нова технология, позволяваща на водача на BMW 5er да персонализира приборното си табло. Пред шофьора се намира огромен 10.25 инчов дисплей.
На него са изобразени основните уреди, като скоростомер, оборотомер и т.н., но благодарение на новия LCD дисплей техния дизайн може да се сменя. Налични са четири варианта, които могат да бъдат променяни само с натискането на един бутон.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • BMW промени флагмана 7er

    Баварският гигант разпространи първи снимки на обновената седма серия и обяви, че рестайлинг версията на BMW 7er ще се появи в дилърските центрове ...
    26.05.2012
    12 112
    80