Отидете към основна версия

6 046 6

X-петица, която не се бои от АК-47

  • bmw-
  • x5-
  • protection

BMW представи нова бронирана версия на X5, която предпазва надеждно пътниците си от изстрели от автомат "Калашников" и дори атака с дронове. Както личи от името, VR6 Protection има шести клас защита, което го прави устойчив не само на обстрел със 7.62-милиметрови куршуми, а на взрив с 15-килограмов тротилов еквивалент.

Водачът и пасажерите в новата бронирана X-петица са скрити зад стъкла с дебелина 30 мм. VR6 Protection има също допълнителна защита от високоякостна стомана на пода и вратите, а между багажника и салона е монтирана бронирана преграда.

Клиентите ще могат да поръчват допълнителна защита за покрива, която издържа на нападение с безпилотен летателен апарат и взривове на пластичен експлозив C4 с тегло до 200 грама.

Задвижването на BMW X5 VR6 Protection е поверено на 4.4-литров V8 с два турбокомпресора и мощност 523 к.с., съчетан с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Оборудването включва двустранна връзка, флагщокове, стойки за оръжие и общо взето всичко, което клиентът пожелае.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.

Свързани новини