Отидете към основна версия

3 268 14

Евтиният iPhone 9 може да дойде със страничен Touch ID

  • apple-
  • iphone-
  • touch id

Тази пролет Apple ще представи бюджетното си второ поколение iPhone SE. С наближаването на дебюта на модела се появяват все повече и повече слухове.


Нов доклад, идващ от Китай, предполага, че iPhone SE 2, който най-вероятно ще носи името iPhone 9, може да дойде със сензор за пръстови отпечатъци, поставен отстрани.


Същият източник добавя, че това се дължи на желанието на Apple да оборудва смартфона с дисплей, заемащ целия екран, без да интегрира Face ID, тъй като системата за лицево разпознаване ще остане ексклузивна за по-скъпите модели.


Освен това, ако има някаква истина зад този доклад, Apple планира също и 5G за iPhone 9. Функцията ще бъде налична във всички смартфони, които технологичният гигант ще представи през септември.


Има голям шанс обаче този доклад да е неточен, особено след като iPhone 9 ще бъде базиран на iPhone 8. Това предполага използването на същия LCD екран и корпус, което би направило бюджетното изпълнение на модела възможно. Именно поради тази причина поддръжката на 5G също е много малко вероятна, тъй като тя само би повишила цената на iPhone 9, а ако се съди по предишни доклади, устройството се очаква да стартира от $ 399.


За момента не са налични конкретни данни относно датата на стартиране на новия iPhone, но очаквайте той да види дневна светлина някъде през пролетта.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Недискретно за евтиния iPhone 9

    Вече не е тайна, че Apple планира да пусне на пазара евтин iPhone 9, информация за техническите характеристики на който непрекъснато се появява в Инте ...
    13.02.2020
    7 520
    23