Last news in Fakti

9 Януари, 2020 11:50 3 263 14

Евтиният iPhone 9 може да дойде със страничен Touch ID

  • apple-
  • iphone-
  • touch id

Тази пролет Apple ще представи бюджетното си второ поколение iPhone SE. С наближаването на дебюта на модела се появяват все повече и повече слухове.


Нов доклад, идващ от Китай, предполага, че iPhone SE 2, който най-вероятно ще носи името iPhone 9, може да дойде със сензор за пръстови отпечатъци, поставен отстрани.


Същият източник добавя, че това се дължи на желанието на Apple да оборудва смартфона с дисплей, заемащ целия екран, без да интегрира Face ID, тъй като системата за лицево разпознаване ще остане ексклузивна за по-скъпите модели.


Освен това, ако има някаква истина зад този доклад, Apple планира също и 5G за iPhone 9. Функцията ще бъде налична във всички смартфони, които технологичният гигант ще представи през септември.


Има голям шанс обаче този доклад да е неточен, особено след като iPhone 9 ще бъде базиран на iPhone 8. Това предполага използването на същия LCD екран и корпус, което би направило бюджетното изпълнение на модела възможно. Именно поради тази причина поддръжката на 5G също е много малко вероятна, тъй като тя само би повишила цената на iPhone 9, а ако се съди по предишни доклади, устройството се очаква да стартира от $ 399.


За момента не са налични конкретни данни относно датата на стартиране на новия iPhone, но очаквайте той да види дневна светлина някъде през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кражби

    1 1 Отговор
    странно съвпадение, ще е като на половината нови телефони, най-вече директния конкурент Самсунг с10е..
  • 2 AMD threadripper 3990 с 64 ядра

    8 10 Отговор
    Комплексарите дето не разбират от техника нека се вълнуват . Скоро излиза Galaxy S11 (S20) с 108 MP камера и 1 TB памет , 5G , ........... !

    Коментиран от #6, #14

  • 3 FOXCONN 🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳

    11 16 Отговор
    Поредната изгнила и нахапана ябълка с бъгавия IOS и дефектните части от Foxconn КИТАЙ !!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 4 Ха бе

    6 6 Отговор
    Аз съм с Nokia ;)
  • 5 AMD THREADRIPPER 3990 с 64 ядра

    5 6 Отговор
    Вчера Samsung представиха SSD T7 ! Ама няма новини за него ......
  • 6 Конфуций

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "AMD threadripper 3990 с 64 ядра":

    Няма да са първите с такава камера
  • 7 Townboy

    3 2 Отговор
    Като пуснат апарат за 300 лв ще ги пробвам тези Ай (шитни). В момента А10 на Самсунг ми е фаворита.
  • 8 Ashshl

    3 0 Отговор
    Към townboy Samsung a10 е просто бюджетен телефон който не е добър има много по- добри пак бюджетни телефони от други марки с по- добра производителност , батерия и др.
  • 9 Qwerty

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "FOXCONN 🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳":

    Почти всички телефони се сглобяват в Китай защото ако не знаеш има евтина работна ръка и друго е че андроида е по- бъгав и тежък от iOS затова му е нужна повече ram памет като 10 , 12 Mb а на iOS 4 mb макс .

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 AMD THREADRIPPER 3990 с 64 ядра

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Qwerty":

    Ми добре , ама как ще критикуваш 1 TB вградена памет и слот за Micro sd card за още 2 TB ......
  • 12 Qwerty

    1 0 Отговор
    Тук си прав и apple нямат micro sd card слот пък и си продават телефоните с повече памет на доста скъпи цени дори имат512 gb макс. Но въпреки това мисля ,че 64 gb са достатъчно за повечето хора , но ще е хубаво да има micro sd слот.
  • 13 Martin

    3 0 Отговор
    Ок... Гледам коментарите и се чудя... Какво толкова ще се тегли на един ТБ на телефон? Това е малко прекалено, пък и цената му ще е поне 2500 лева, за камера 108мп, която също е много за телефон! В момента всички марки са в битка, кой телефон ще има най-добра камера, следователно телефоните са супер грозни... Извинявайте ама, аз никога няма да си купя новият с11 или айфон 12 про макс ултра мега с тея 5 камери или вече и не знам колко са, като се използват 2 или 3 максимум - предна, основна и широкоъгълна. Ако искате професионални снимки си вземете камера, не самсунг който ще спре да бъде поддържан след 2 години. Айфон държат цените високи, защото си поддържат телефоните вече 6 години (за айфон 6 говоря). Всеки си има вкус, и предпочитания за телефоните. Докато не сте използвали айфон или самсунг не казвайте "ай траш", или други "имена" за телефоните!
  • 14 въхх

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "AMD threadripper 3990 с 64 ядра":

    Май ти не разбираш от техника ^^