Отидете към основна версия

7 525 23

Недискретно за евтиния iPhone 9

  • iphone-
  • 9

Вече не е тайна, че Apple планира да пусне на пазара евтин iPhone 9, информация за техническите характеристики на който непрекъснато се появява в Интернет от много седмици. Последната информация за външния дизайн на бюджетния iPhone идва от производителя на аксесоари, който започна да приема предварителни поръчки за т.нар. кейсове или предпазни калъфи за евтиния iPhone. Въз основа на снимките на тези калъфи, представени в онлайн магазина Totallee, можете да получите обща представа за дизайна на iPhone9.

Формирането на предварителни поръчки предполага, че остават само няколко седмици до официалното обявяване на модела. Най-вероятно производителите на кейсове вече са получили оформлението на бъдещото бюджетно устройство на Apple. Калъфите са в бяло, черно и прозрачно се предлагат за предварителна поръчка на цена от 35 долара. Външният им вид потвърждава предположението, че iPhone9 ще получи една основна камера.

Въз основа на разположението на бутоните за хардуерно управление бъдещият модел ще бъде подобен на iPhone 6. По индивидуалните характеристики на кейсовете не могат да се правят предположения за предната част на смартфона. Предполага се обаче, че новият евтин iPhone ще получи екран с диагонал от 4,7 инча, 64 или 128 GB памет. По предварителни данни смартфонът ще бъде представен до 24 март, а пазарната му цена ще бъде 399 долара.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.

Свързани новини

  • Евтиният iPhone 9 може да дойде със страничен Touch ID

    Тази пролет Apple ще представи бюджетното си второ поколение iPhone SE. С наближаването на дебюта на модела се появяват все повече и повече слухове. ...
    09.01.2020
    3 269
    14
  • Нов iPhone SE през 2020-та

    През 2020-та Apple ще излезе с общо пет различни модела iPhone, включително iPhone SE от второ поколение, което вероятно ще се появи на бял свят през ...
    28.12.2019
    7 015
    18