Отидете към основна версия

6 492 18

Геймърският смартфон Xiaomi Black Shark 3 постави рекорд в AnTuTu

По-малко от седмица остава до официалното представяне на геймърския смартфон Black Shark 3 от Xiaomi. Устройството ще бъде един от първите смартфони за игри, които поддържат 5G мрежи.

Подкрепяйки шума около предстоящата премиера, компанията пусна кратка реклама и публикува изображение с резултати от тестовете на AnTuTu, показващи рекордни резултати.

В рекламата се вижда само задния панел на Black Shark 3, на който можете да различите обичайния геймър дизайн и логото на марката. Може би мястото, където се осъществява действието, намеква за високата устойчивост на влага на устройството.

По-интересното обаче е, че прототипът Black Shark 3 показва феноменален резултат от 620 952 точки, който надхвърля тези на всички съвременни смартфони. Тестването от AnTuTu е на версията Black Shark 3 с 12 GB RAM и вградена памет от 512 GB.

В момента е известно, че геймърският флагман ще получи процесор Snapdragon 865 от най-висок клас, ще работи на Android 10 и честота на опресняване на екрана (3120 × 1440) до 120 Hz. От рекламното изображение можете да получите информация за капацитета на батерията за Black Shark 3, който ще бъде 4720 mAh и ще поддържа бързо зареждане (65W).

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.

Свързани новини