27 Февруари, 2020 14:17 6 475 18

Геймърският смартфон Xiaomi Black Shark 3 постави рекорд в AnTuTu

Геймърският смартфон Xiaomi Black Shark 3 постави рекорд в AnTuTu - 1

По-малко от седмица остава до официалното представяне на геймърския смартфон Black Shark 3 от Xiaomi. Устройството ще бъде един от първите смартфони за игри, които поддържат 5G мрежи.

Подкрепяйки шума около предстоящата премиера, компанията пусна кратка реклама и публикува изображение с резултати от тестовете на AnTuTu, показващи рекордни резултати.

В рекламата се вижда само задния панел на Black Shark 3, на който можете да различите обичайния геймър дизайн и логото на марката. Може би мястото, където се осъществява действието, намеква за високата устойчивост на влага на устройството.

По-интересното обаче е, че прототипът Black Shark 3 показва феноменален резултат от 620 952 точки, който надхвърля тези на всички съвременни смартфони. Тестването от AnTuTu е на версията Black Shark 3 с 12 GB RAM и вградена памет от 512 GB.

Геймърският смартфон Xiaomi Black Shark 3 постави рекорд в AnTuTu

В момента е известно, че геймърският флагман ще получи процесор Snapdragon 865 от най-висок клас, ще работи на Android 10 и честота на опресняване на екрана (3120 × 1440) до 120 Hz. От рекламното изображение можете да получите информация за капацитета на батерията за Black Shark 3, който ще бъде 4720 mAh и ще поддържа бързо зареждане (65W).


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айфонът

    3 50 Отговор
    Е и ще остане най-добрия!

    Коментиран от #12

  • 2 Няма никакво значение

    5 77 Отговор
    Не ги разбирам тези телефони Ама аз знам че да се пробва срещу три години по-стар iPhone не може да му стъпи на малкия пръст факт просто от завист напомпват числата с разни модификации

    Коментиран от #3, #18

  • 3 1234

    3 57 Отговор

    До коментар #2 от "Няма никакво значение":

    В Ютуб има клипове сравнение с телефони iPhone верно бие всички тези други които твърдят че са много мощни точно и ясно си го има показано в клипове със сигурност ако купувам телефон ще е iPhone който 10 години ще ме държи в актуалност ще мога да играя примерно най-тежките игри без затруднения 10 години напред всички други телефони са глупости и аксесоарно направени примерно сгъват се прегъват се около вратът си го увиваш съвсем скоро очаквам от Samsung да направят телефон който се връзва на панделка iPhone мислят дългогодишно за клиентите си другите мислят едногодишно за да може другата година да си купят другият

    Коментиран от #5, #13

  • 4 bmw

    50 4 Отговор
    Кво да се пробва .Айфона ти докато ти зареди играта и батерията му е паднала с 20%.Камоли да тръгнеш да играеш нещо по-така.Айфона беше най-добрия преди 10г със стив джобс , вече отдавна не е дори и в челните места.Щом вече взеха да копират от китайските си конкуренти много са я закъсали.
  • 5 хахах

    28 2 Отговор

    До коментар #3 от "1234":

    хахаха вземи се гръмни колега.Защото епъл не мислят как всяка година да ти продават нов тел.Единствените осъдени ,че нарочно забавят телефоните си .А за обхвата ,батерийте и камерите им че са леш , не казваш нищо а.

    Коментиран от #8

  • 6 Този

    2 44 Отговор
    По действителен случай:
    Абе кандисах аз да си взема някакъв по бюджетен телефон.
    Отивам в магазина на Теленор и гледам един Хуйвей П20 лайт.
    Лъскав, натокан, модерен дизайн, абе всичко на 6.
    Консултанта в магазина ми го хвали та ще се скъса.
    Взимам го в ръце, включвам го, скролвам 2 пъти в менюто и заби.
    Та колкоз ми беше опита с нещо различно от Ейпъл в последните 10 години
  • 7 тойота

    23 0 Отговор
    Търсиш нещо евтино , ама иначе само епъл ползваш.Добре има логика да.Е аз да ти кажа 7 години ползвах айфон , доволен бях , но имаше и неща който ме дразнеха като орязания ос и слабия wi fi обхват.Та сега съм със самсунг ноут 8 вече над 2 години и е супер .Дори ми е забивал по-малко пъти.Следващия мисля да е ксаоми.Не робувам на марки, гледам за парите си кое е най-доброто това е .Иначе вс е въпрос на вкус и финанси.Айде със здраве.
  • 8 1234

    2 7 Отговор

    До коментар #5 от "хахах":

    100% не използваш iPhone

    Коментиран от #9

  • 9 Оня с коня

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "1234":

    Ползвах айфон и един мейл като хората не можах да изпратя. Качествени слушалки с блутут и айфон е нещо немислимо и докато на андроид с aptx слушам през прекрасни слушалки перфектен звук,то същите слушалки през айфон не се чуват готино ,като в андроид..
    За мен айшит си е айшит!
  • 10 Факт

    22 3 Отговор
    Xiaomi просто са номер !
  • 11 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    16 0 Отговор
    Ето това е смартфон 😎
  • 12 Въпрос ?

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "Айфонът":

    Че кой нормален човек би ползвал Apple iPhone ??
  • 13 ANDROID 10

    21 2 Отговор

    До коментар #3 от "1234":

    Samsung Galaxy S20 Ultra просто премаза , прегази и погреба iPhone 11 pro. S20 има 16 GB RAM LPDDR5
    iPhone са бързи понеже имат лека и елементарна операционна система с която не можеш да правиш нищо ! Android има 23 милиона програмен код за изпълнение ! Тук не става дума за скорост а за мощност !!!!
  • 14 Уха

    17 1 Отговор
    Black Shark 3 е по-мощен от моят гейминг компютър 😲
  • 15 Filip

    1 1 Отговор
    Vijte kvo maloumnici imam edin star Xiaomi note 7 i e super telefon4e makar i staro veche taka cha iphone da mi lapa kaisiite hahhahahhha
  • 16 Scarlet

    5 2 Отговор
    С Айфон освен да си правиш снимка в тоалетната за друго не става...о сорри и това не става с камерки с по 20 мп.Неслучайно ги осъдиха,че умишлено забавят телефоните си.Да не коментирам с Май Бук как отдавна са се осрали с вентилатора за процесора с липсваща тръба през която да минава студения въздух и гуми залепени по платките.Толкова дела има заведени към Ейпъл,защото са смешници!Но ако детската мечта ви е да имате нагризана ябълка на телефона-в АлиЕкспрес продават лепенки по 50 ст.
  • 17 Чокси

    3 0 Отговор
    Много са добри xiaomi
  • 18 Donev

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Няма никакво значение":

    ти си луд...