Отидете към основна версия

14 407 16

Гигантски 98-инчов телевизор за 5000 лева

  • xiaomi-
  • redmi-
  • smart tv max-
  • телевизор

Бюджетната марка на Xiaomi Redmi представи новото поколение на най-големия си смарт телевизор с диагонал 98 инча (2.49 метра). Китайците описват красноречиво размерите на уреда, като изтъкват, че площта му е с 13.6% по-голяма от стандартно единично легло, и сравняват габаритите му с тенис маса.

Redmi Smart TV Max поддържа разделителна способност 4K UHD, покрива 85% от цветовия диапазон NTSC и има 192 зони на динамична подсветка. Телевизорът е снабден с технология за повишаване на качеството MEMC за повече яснота и плавност на динамичните сцени.

Процесорът на Redmi Smart TV Max е разработен специално за него по 12-нанометрова технология. Оперативната памет е 4 GB, а вградената - 64 GB.

Китайците са отчели грешките, допуснати в маркетинга на предишния си 98-инчов модел. Безбройните битови трудности като доставка, разполагане в жилището, монтаж и настройка доведоха до катастрофални продажби от едва 82 бройки. Новият Redmi Smart TV Max ще се предлага по индивидуален подход, който предвижда предварителна консултация, изучаване на мястото за включване, доставка със специално оборудван автомобил и монтаж по конкретен за всеки клиент проект, като всички процедури ще се изпълняват безплатно от специалисти на производителя.

Продажбите на Redmi Smart TV Max започват на 9 април във фирмените магазини Xiaomi Mall и Xiaomi Home. Цената е 19 999 юана или 5 091 лева.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 28 гласа.

Свързани новини

  • Така се доставя 98-инчов телевизор

    През април китайската компания Xiaomi пусна в продажба новата си серия телевизори Redmi Smart TV Max с 98-инчови екрани. Огромните размери на устройст ...
    14.05.2020
    12 819
    32