Отидете към основна версия

4 033 11

Kia показа военен всъдеход

  • kia-
  • военен-
  • всъдеход

Нещо, което не може да си купите от представителството на марката

Снимки: Kia

Kia е добре позната марка на европейския пазар с моделите си Ceed, Rio, а също така и с SUV-та като Sportage и Sorento, но в родната си Корея, марката е позната и с друго. От 2016 година, Kia оборудва армията на Южна Корея с превозни средства, които, както пише и в подзаглавието, не може да си купите от нито едно представителство.

Марката показа концепт на нов всъдеход за военните на провеждащо се в Дубай изложение. Армейската машина е на шаси и предлага кабина за 4 човека, както и товарно пространство, можещо да побере още 10 души и до три тона оборудване.

От корейската компания показват и шаси с монтиран 2.5-литров дизелов двигател с 225 конски сили, 8-степенна автоматична кутия и задвижващи четири колела, което може да послужи за най-различни превозни средства. Върху него могат да бъдат монтирани различни каросерии за нуждите на на армията.

Всъдехода разполага с run-flat гуми, защита на долната част на шасито, както и климатик подготвен за тежките условия на които ще бъде подложена Kia-та. Не се споменава нищо за цена.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.

Свързани новини