Отидете към основна версия

38 087 70

21 000 лв. за "новия" Урал

  • урал-
  • ирбитски мотоциклетен завод-
  • имз-
  • патруль

В сравнение със съвременните мотоциклети продукцията на Ирбитския завод може да изглежда като пишеща машина редом до iPad, но това не й пречи да се харчи добре дори в Америка. По света продължава да има достатъчно ценители на класическата конструкция от времената на Втората световна война, готови да платят немалко пари за култов Урал с боксерен двигател, сред които е и холивудската звезда Брад Пит.

Ирбитският мотоциклетен завод представи обновения Патруль за моделната 2013-а, макар в случая да става дума по-скоро за освежаване, отколкото за действителни изменения. Двигателят на всъдеходния мотор с кош си остава вездесъщият 749-кубиков боксер с изобилие на въртящ момент (51 Нм), заченат на конструкторските маси на BMW в края на 30-те години на миналия век.



Срещу допълнително заплащане се предлага задвижване към колелото на коша, с което Урал-ът става практически неудържим в пресечена местност. Включването на режима 2WD става с добре познатия лостов механизъм.

Урал Патруль '2013 все пак се възползва и от някои достижения на съвременната цивилизация. Предната дискова спирачка се доставя от Brembo, а окачването от Sachs прави возията по-комфортна отвсякога.



Руският мотоциклет се предлага в цветови комбинации от синьо-бяло, оражнево-сребристо, гористо зелено и чисто бяло. Цената обаче надали ще се понрави на средностатистическия фен на ретро механиката. Базовият Патруль струва €10 390.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини