Отидете към основна версия

7 101 14

Ето как ще изглежда базовата версия на ел. S-Klasse

  • mercedes-
  • eqs-
  • s-klasse

Стандартно EQS ще се предлага "само" с два дисплея

Снимки: Mercedes

Вчера ви показахме как ще изглежда интериора на новия Mercedes EQS и нещото, което със сигурност прави впечатление са трите дисплея, заемащи по-голямата част от таблото. Оказва се, че системата MBUX Hyperscreen е една от екстрите, които ще са налични за електрическата лимузина, а по-рано днес се появиха и снимки на макар доста добре изглеждащо, базово оборудване.

То на практика е идентично с това, което видяхме при новата S-Klasse преди няколко месеца. В средата виждаме 12.8-инчов дисплей, който отговаря за функциите и инфотеймънт системата на автомобила, а пред водача е разположен друг екран с големина от 12.3-инча. Макар дисплеите да са два на брой, то разположението им е коренно различно и доста променя цялостната визия на интериора.

Поради премахването на екрана от пасажерската страна, също така е отпаднала и нуждата от извито стъкло, което да заема формата на таблото и да създава усещането за цялост на трите дисплея. Вместо него ще може да избирате между различни апликации, които да съвпадат с цветовете на тапицерията.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.

Свързани новини