Отидете към основна версия

3 246 13

Рапърът Уилям Адамс представи защитна маска за $300

  • защитна маска-
  • xupermask-
  • уилям адамс

Производството на маските Xupermask ще става в компанията Honeywall

Реалностите на съвременния свят, който е втора година в карантина, заради пандемията от коронавирус, породиха много оригинални решения за защитни маски - незаменим атрибут на съвременния човек. Днес на пазара навлиза високотехнологична футуристична маска, създадена със съвместните усилия на 46-годишния фронтмен на Black Eyed Peas Уилям Адамс и дизайнера на космически костюми на SpaceX Хосе Фернандес.

Производството на маските ще става в компанията Honeywall. Новата маска вече е на пазарите в САЩ, Канада и Европа на цена от 299 долара. Футуристичната Xupermask ще се предлага в бяло и черно. В допълнение към необичайния дизайн, маската е пълна с усъвършенствани технологии, необходими за изпълнение на основната ѝ функция - за защита срещу вируса COVID-19.

На първо място, това е патентованата сменяема система за филтриране HEPA на Honeywall, използваща два вентилатора, работещи на три скорости. Вграденият микрофон и активни слушалки с шумопотискане, захранвани от безжична технология Bluetooth 5.0, ще помогнат за осигуряване на комфорт при комуникация със защитната маска Xupermask.

Собствената батерия ще позволи на комуникационната система да работи 7 часа в автономен режим. Зареждането се извършва през USB-C порта. В допълнение към кабела за зареждане, в комплекта ще бъде предоставена допълнителен филтър. Друга характеристика на Xupermask, подобно на бъдещата ще бъде LED осветлението, което изпълнява само естетически функции, но в същото време помага на хората да се ориентират в тъмното.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.

Свързани новини