Отидете към основна версия

2 705 2

Zoom ще предлага превод в реално време при видеоразговори

  • zoom-
  • skype

Компанията закупи една от водещите фирми в тази сфера

Снимка:Zoom

Zoom продължава да подобрява услугите си, като с последната си инвестиция придобиват компания, която специализира в преводи в реално време. Германската Kites вече е собственост на Zoom и благодарение на изкуствен интелект трябва да улесни комуникацията на различни езици при видеоразговори.

Към момента Zoom предлага подобна услуга, но тя работи само за англоговорящи, което не помага на голяма част от хората. Чрез придобиването на Kites, предлаганите преводи ще бъдат от разнообрази езици, макар все още да не се споменава точно кои са те.

Zoom e едно от най-предпочитаните приложения за видеоразговори в последната година, така че не е изненада, че от компанията се опитват да запазят позициите си чрез внедряване на нови технологии.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Какво се случи със Skype?

    През последната година, редица фирми, учебни заведения и различни структури бяха принудени да използват различни приложения за видео връзка, като на п ...
    25.06.2021
    24 068
    55
  • Русия ограничава още една социална платформа

    Русия планира да ограничи достъпа до социалната платформа Zoom, съобщи ТАСС. Платформата се превърна във водещо приложение за видео разговори. Комп ...
    07.04.2021
    2 183
    21