Last news in Fakti

1 Юли, 2021 14:34 2 687 2

Zoom ще предлага превод в реално време при видеоразговори

  • zoom-
  • skype

Компанията закупи една от водещите фирми в тази сфера

Zoom ще предлага превод в реално време при видеоразговори - 1
Снимка:Zoom

Zoom продължава да подобрява услугите си, като с последната си инвестиция придобиват компания, която специализира в преводи в реално време. Германската Kites вече е собственост на Zoom и благодарение на изкуствен интелект трябва да улесни комуникацията на различни езици при видеоразговори.

Към момента Zoom предлага подобна услуга, но тя работи само за англоговорящи, което не помага на голяма част от хората. Чрез придобиването на Kites, предлаганите преводи ще бъдат от разнообрази езици, макар все още да не се споменава точно кои са те.

Zoom e едно от най-предпочитаните приложения за видеоразговори в последната година, така че не е изненада, че от компанията се опитват да запазят позициите си чрез внедряване на нови технологии.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 9 Отговор
    Тия щом инвестират в такава дивотия, то преводачите като професия си заминава, а Ганчо ще си седи у дома, зад бюрото на скъпия ток и дилемата е дали да си купи климатик, или хляб.
  • 2 Hoho Boho

    6 0 Отговор
    Баба ми казваше, учи чадо чужди езици.
    Добре, че не я послушах.
    Знам само пет, горе-долу..