Отидете към основна версия

3 202 5

Преносима тонколона от Louis Vuitton във формата на "летяща чиния" и с цена от $2 900

  • louis vuitton-
  • тонколона

Колоната е изработена от стомана, кожа и закалено стъкло

Френската модна къща Louis Vuitton, специализирана в производството на дамски чанти, облекло и аромати, навлиза на високотехнологичния пазар със своя високоговорител Horizon Light Up. „Елегантен спътник“, според дизайнерите на компанията, съчетава дизайнерската традиция на Louis Vuitton с превъзходно качество на звука и авангардните технологии.

Колоната е изработена от стомана, кожа и закалено стъкло. Дизайнът на Horizon Light Up Speaker напомня на въртящ се пумпал или на извънземна летяща чиния. Ефектът на космическия кораб се засилва от специално LED осветление.

За да излъчва звук, високоговорителят Louis Vuitton има един 3-инчов субуфер и два 0,75-инчови високоговорителя. Безжичната комуникация се осигурява от вградените Bluetooth 5.1 и Wi-Fi модули. Налична е поддръжка за аудио технологията AirPlay 2 на Apple.

В работно състояние високоговорителят може да бъде „наклонен“ настрани, закачен в изправено положение или носен в ръце с помощта на дръжки, подобни на използваните в дамските чанти на Louis Vuitton. В последния случай разработчиците обещават най-добър съраунд звук.

Автономната работа на колоната се осигурява от вградена батерия, която може да се презарежда чрез USB Type-C конектор. За да контролирате функциите на високоговорителя, можете да използвате приложението за смартфон LV Connect, което работи както за iOS, така и за Android.

Повърхността на върха на „летящата чиния“ е украсена с фирменото лого на Louis Vuitton. Официалната продажба на Horizon Light Up Speaker ще започне на 31 юли 2021 г. на цена от 2 890 долара.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини

  • Изобретиха 200 пъти по-силен високоговорител

    Високоговорител от нов тип беше представен от техническия университет KAUST, намиращ се в Саудитска Арабия. Новата тонколонка е с диаметър 10 сантимет ...
    29.11.2017
    4 740
    5
  • Louis Vuitton направи чанти за BMW i8

    Шофирането на изключителен автомобил изисква и изключителен стил в транспортирането на багаж. Louis Vuitton - марката, превърнала пътуването в изку ...
    20.03.2014
    11 202
    9