Last news in Fakti

26 Юли, 2021 15:52 3 184 5

Преносима тонколона от Louis Vuitton във формата на "летяща чиния" и с цена от $2 900

  • louis vuitton-
  • тонколона

Колоната е изработена от стомана, кожа и закалено стъкло

Преносима тонколона от Louis Vuitton във формата на "летяща чиния" и с цена от $2 900 - 1

Френската модна къща Louis Vuitton, специализирана в производството на дамски чанти, облекло и аромати, навлиза на високотехнологичния пазар със своя високоговорител Horizon Light Up. „Елегантен спътник“, според дизайнерите на компанията, съчетава дизайнерската традиция на Louis Vuitton с превъзходно качество на звука и авангардните технологии.

Колоната е изработена от стомана, кожа и закалено стъкло. Дизайнът на Horizon Light Up Speaker напомня на въртящ се пумпал или на извънземна летяща чиния. Ефектът на космическия кораб се засилва от специално LED осветление.

За да излъчва звук, високоговорителят Louis Vuitton има един 3-инчов субуфер и два 0,75-инчови високоговорителя. Безжичната комуникация се осигурява от вградените Bluetooth 5.1 и Wi-Fi модули. Налична е поддръжка за аудио технологията AirPlay 2 на Apple.

Преносима тонколона от Louis Vuitton във формата на "летяща чиния" и с цена от  900

В работно състояние високоговорителят може да бъде „наклонен“ настрани, закачен в изправено положение или носен в ръце с помощта на дръжки, подобни на използваните в дамските чанти на Louis Vuitton. В последния случай разработчиците обещават най-добър съраунд звук.

Автономната работа на колоната се осигурява от вградена батерия, която може да се презарежда чрез USB Type-C конектор. За да контролирате функциите на високоговорителя, можете да използвате приложението за смартфон LV Connect, което работи както за iOS, така и за Android.

Повърхността на върха на „летящата чиния“ е украсена с фирменото лого на Louis Vuitton. Официалната продажба на Horizon Light Up Speaker ще започне на 31 юли 2021 г. на цена от 2 890 долара.

Преносима тонколона от Louis Vuitton във формата на "летяща чиния" и с цена от  900


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост колл

    13 1 Отговор
    а под формата на тоалетноа чиния за 4700$ :)
  • 2 пешо

    6 0 Отговор
    някой купува ли си подобни дивотии? за тия пари могат да се купят чифт прилични колони, без значение марката. конкуренцията в сектора е силна и като правило цената отговаря на качеството. но това...
  • 3 Човек

    3 0 Отговор
    Глезотии!
  • 4 4628

    1 1 Отговор
    Докато някои пишат глупости за стотинки други мачкат афроамериканските чаршафи в софията. Хахахсха трагедия
  • 5 Алтер

    2 0 Отговор
    Има форма на пумпал.