Отидете към основна версия

4 394 8

Ретро телевизията влиза в интернет

  • телевизия-
  • ретро-
  • youtube-
  • tik tok

Всички ретро телевизионни предавания от последните години вече са достъпни безплатно

Ерата на телевизионните програми постепенно приключва и съвременният човек включва все по-рядко телевизионен приемник, като отдава предпочитание на компютърен монитор или екран на смартфон. Ентусиаст, създал емулация на телевизии от миналото, реши да напомни за основния източник на новини, аналитични програми и игрални филми.

Експериментът за оживяване на телевизионни програми е разделен на десетгодишни етапи и представен на няколко тематични страници: My60sTV, My70sTV, My80sTV, My90sTV и My2000sTV. На всяка страница потребителите ще могат да гледат телевизионни програми от 60-те години на миналия век до „нулевите“ години на този век, предшестващи общото господство на YouTube и TikTok.

Всяка страница разполага с телевизор в стила на съответното десетилетие. Потребителят ще може да използва интуитивно меню, за да промени темата на излъчването, да промени каналите, да регулира звука и да намери любими програми от миналото, събирали милиони зрители пред синия екран, които все още не са били "разглезени" от цифровото стрийминг съдържание на мрежите за видеосподеляне.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.

Свързани новини