Отидете към основна версия

4 727 13

Peugeot, Citroen и Opel помагат на Украйна срещу агресора

  • peugeot-
  • citroen-
  • opel-
  • украйна

Марките предоставят безплатно обслужване на автомобили на държавни и общински институции

"В този труден за страната момент, ние, Peugeot Citroen Украйна и дилърската мрежа на марките Peugeot, Citroen и Opel трябва да допринесем за борбата срещу агресора и да подкрепим комуналните и публичните власти на Украйна в тази област, която в момента е много важна - осигуряване на мобилност." Това се казва в официално изявление на украинското подразделение на PSA.

"Ето защо от 1 март тази година нататък изпълняваме Програма за техническа поддръжка на автомобили от марките Peugeot, Citroen и Opel, които се използват от държавните и общинските институции на страната ни. Всички ремонтни дейности ще бъдат извършени за сметка на Peugeot Citroen Ukraine LLC."

Програмата важи за всички автомобили, които са държавна и общинска собственост: Национална служба полиция, Спешна медицинска помощ, Спешна помощ; комунални услуги, които осигуряват гладкото функциониране на инфраструктурата и др.

От компанията заявяват още: "Програмата за техническа поддръжка на автомобили осигурява ВСИЧКИ ВИДОВЕ РЕМОНТНИ РАБОТИ, които са необходими за осигуряване на правилното функциониране на автомобила. В складовете на представителствата и в склада за внос има достатъчно резервни части за осигуряване на пълния обхват на ремонтните дейности.

Нашата цел, на първо място, е своевременно да приведем във функционално състояние възможно най-много автомобили, които в момента тръгват по пътищата, за да се върнат на работа. Затова приоритет в ремонта и поддръжката ще имат автомобили, чийто ремонт пряко засяга безопасността по време на експлоатация."

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 25 гласа.

Свързани новини