Last news in Fakti

27 Април, 2022 10:24 3 408 7

Така се прави: Как Mazda помага на украинските бежанци в Европа

  • mazda-
  • украйна-
  • сервиз
Така се прави: Как Mazda помага на украинските бежанци в Европа - 1

Централата на Mazda в Европа обяви подкрепата си за украинците, собственици на автомобили Mazda, които са напуснали домовете си след войната в Украйна и са прекосили границата с ЕС, за да намерят безопасно убежище.

За много украински собственици на автомобили Mazda, които в момента се евакуират с колите си в Европа, възниква належащ въпрос - планираната поддръжка, както и цената ѝ в Европа. За да бъдат избегнати непланирани разходи и да не останат без автомобил в чужбина, е важно собствениците да се придържат към редовния срок за планова поддръжка, особено след труден и дълъг път.

Въпросът за цената на поддръжката е актуален, тъй като в Европа тя е много по-висока, отколкото в Украйна, главно поради разликата в цената на норма-час. Например в Украйна стандартният час на обслужване струва средно 20-30 евро (без ДДС), а в Европа - многократно повече, около 100-120 евро (без ДДС).

Украинците вече са изправени пред много по-високи разходи за обслужване в сравнение с обслужването в официалната дилърска мрежа в Украйна, така че Mazda Motor Europe бързо отговори на искането на официалния дистрибутор на Mazda в Украйна и предостави кампания за поддръжка под формата на отстъпка за редовно обслужване на украинци и техните автомобили Mazda по време на престоя им в ЕС. Кампанията за подкрепа ще продължи от 15 април 2022 г. до 31 юли 2022 г.

За да получат отстъпка от 150 евро, по време на всяка планирана поддръжка, украинците в цяла Европа трябва да се свържат с оторизиран дилър на Mazda. Отстъпката важи само за автомобили с украинска регистрация, закупени от един от официалните дилъри в Украйна, независимо от модела, и се предоставя при наличие на украински паспорт.

По време на поддръжката, официалният сервизен център в Европа ще извърши цялата необходима работа в съответствие с разпоредбите на Mazda. Цялата релевантна информация въз основа на резултатите от поддръжката ще бъде въведена в единната система на Mazda и цифрова сервизна книга на автомобила. Така гаранцията на автомобила ще бъде напълно запазена.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в мътна вода риба

    18 4 Отговор
    Минутки за реклама!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Предлагаме

    2 8 Отговор
    Бартер.Стара за нова.
  • 4 Мазньо

    20 32 Отговор
    Значи мазна няма да си купя даже и втора ръка

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Jacques Yves Moineau

    2 9 Отговор
    Жо се Мазда
  • 6 Куку

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мазньо":

    Щото си бедно,изтормозено, селско цигане!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.