Отидете към основна версия

10 372 51

Apple разкри дълго пазена тайна за своите камери

  • apple-
  • камера-
  • sony-
  • iphone

Американците показаха кой е основния доставчик на сензори

В света на смартфоните рядко има огромни тайни, които конкуренцията, а по-късно и обикновените хора да не разбират. Една от компаниите, които гледа да се пази най-много в това отношение е Apple и макар от Купертино да не споделят много информация около своите устройства, ето че сега споделиха дълго пазена тайна.

Новината, която мнозина очакваха бе съобщена лично от изпълнителния директор на компанията – Тим Кук, който разкри кой е основния доставчик на камери за последните iPhone-и. Както мнозина предполагат, това е компания с дългогодишен опит в тази индустрия, а именно Sony. Ръководителят споделя, че двата бранда си сътрудничат от много години.

Тим Кук публикува снимка по време на едно от посещенията си в завода на Sony, където инженери на компанията изпробват камерите на смартфона. Към момента се знае, че от Samsung и LG се грижат за дисплеите на устройствата, докато TSMC доставят чиповете за смартфоните.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 27 гласа.

Свързани новини

  • Новият iPhone 15 ще стане по-автономен

    Тайванската компания TSMC, доставчик на процесори за Apple, днес започна масово производство на чипове, използвайки нова 3nm технология. Това вероятно ...
    03.01.2023
    15 897
    12