Отидете към основна версия

3 122 8

На 10 септември Apple представя новия iPhone 5S

  • iphone 5s-
  • apple

Следващата версия на смартфона на компанията Apple под названието iPhone 5S ще бъде представена на 10 септември. За това съобщи блогът AllThingsD.

Все още не е сложена точка на спекулациите дали ще бъде представена дългоочакваната версия iPhone 5S или тази iPhone 5С, за която се смята, че ще бъде насочена към развиващите се пазари. В момента от Apple се опитват да се справят с конкуренцията на Samsung в този сегмент на пазара.

До сега е известно, че iPhone 5S ще работи под операционната система iOS 7, която Apple тестват още от юни месец насам. Седмата версия на мобилната платформа включва нов дизайн на менютата и иконите, по-добра система за обновления, по-добри възможности за организиране на снимките и допълнителни преимущества за разработчиците.

Резолюцията на камерата ще се увеличи до 12 мегапиксела, а паметта – до 2 GB.С

Някои източници спекулират, че от Apple могат да увеличат размерът на екрана до 4,3 инча вместо сегашните 4. iPhone 5S ще използва IGZO дисплей вместо Retina.

Междувременно се появиха слухове, че бюджетният модел на Apple - iPhone 5C, ще се състои в края на септември.

 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Милиардер „посяга“ към Apple

    Акциите на Apple отбелязаха шест месечен връх след като 77 годишният милиардер Карл Айкън заяви, че смята компанията за „много подценена&ldqu ...
    14.08.2013
    2 239
    0